Vitamilk je slazené sušené mléko plné vitamínů, které návnadám dodává smetanovou chuť. Přesto je vynikající i do rybích mouček. Pokud nepřeženete dávkování, tak vám usnadní...
Lactalbumin je super kvalitní rozpustný mléčný protein s atraktivním aminokyselinovým profilem a vynikajícími pojivovými a zpevňujícími vlastnostmi. Obsah proteinů 88%. DD 5-25%.
Vaječný albumin je vynikající přísada pro vytvrzení či zpevnění boilie. Navíc mu dodává váhu a výživnou hodnotu. Pokud se vám boilie při házení kobrou rozpadá, po přidání 3-5%...
Vitamilk je slazené sušené mléko plné vitamínů, které návnadám dodává smetanovou chuť. Přesto je vynikající i do rybích mouček. Pokud nepřeženete dávkování, tak vám usnadní...
Lactalbumin je super kvalitní rozpustný mléčný protein s atraktivním aminokyselinovým profilem a vynikajícími pojivovými a zpevňujícími vlastnostmi. Obsah proteinů 88%. DD 5-25%.
Vaječný albumin je vynikající přísada pro vytvrzení či zpevnění boilie. Navíc mu dodává váhu a výživnou hodnotu. Pokud se vám boilie při házení kobrou rozpadá, po přidání 3-5%...