Vitamilk je slazené sušené mléko plné vitamínů, které návnadám dodává smetanovou chuť. Přesto je vynikající i do rybích mouček. Pokud nepřeženete dávkování, tak vám usnadní...
Kyselý kasein neboli Acid casein nejvyšší kvality, který používají přední britští výrobci návnad. Velmi atraktivní, bohatý na aminokyseliny. Jemnost mletí 90 mesh. Obsah...
Lactalbumin je super kvalitní rozpustný mléčný protein s atraktivním aminokyselinovým profilem a vynikajícími pojivovými a zpevňujícími vlastnostmi. Obsah proteinů 88%. DD 5-25%.
Vaječný albumin je vynikající přísada pro vytvrzení či zpevnění boilie. Navíc mu dodává váhu a výživnou hodnotu. Pokud se vám boilie při házení kobrou rozpadá, po přidání 3-5%...
Vitamilk je slazené sušené mléko plné vitamínů, které návnadám dodává smetanovou chuť. Přesto je vynikající i do rybích mouček. Pokud nepřeženete dávkování, tak vám usnadní...
Kyselý kasein nejvyšší kvality, který používají přední britští výrobci návnad. Velmi atraktivní, bohatý na aminokyseliny. Jemnost mletí 90 mesh. Obsah proteinů 90%. Dávkování do...
Lactalbumin je super kvalitní rozpustný mléčný protein s atraktivním aminokyselinovým profilem a vynikajícími pojivovými a zpevňujícími vlastnostmi. Obsah proteinů 88%. DD 5-25%.
Vaječný albumin je vynikající přísada pro vytvrzení či zpevnění boilie. Navíc mu dodává váhu a výživnou hodnotu. Pokud se vám boilie při házení kobrou rozpadá, po přidání 3-5%...