Sada - METHOD FEEDER APERIO
Kód: MKAMFA01-1L-15B
239 Kč
197,52 Kč
bez DPH
219 Kč
180,99 Kč
bez DPH
219 Kč
180,99 Kč
bez DPH
219 Kč
180,99 Kč
bez DPH
74 Kč
61,16 Kč
bez DPH
69 Kč
57,02 Kč
bez DPH
64 Kč
52,89 Kč
bez DPH
59 Kč
48,76 Kč
bez DPH
54 Kč
44,63 Kč
bez DPH
Detailní popis produktu
Aperio to je moderní feederové krmítko, od počátku vyprojektované a vyrobené testovacím týmem MIKADO. Tvar i konstrukci jsme registrovali v EUIPO. Při výrobě krmítka APERIO jsme si jako prvotní cíl stanovili - vyrobit krmítko maximálně jednoduché v použití, které zároveň vyeliminuje všechny vady již na trhu existujících method feederových krmítek. Mnohaměsíční testy na různých lovištích utvrdily nás v názoru, že lov pomocí otevřeného krmítka přináší rybáři větší počet záběrů, než při použití klasických žebrovaných krmítek. Po tomto zjištění jsme začali konstruovat další verze prototypů, které po mnoha hodinách strávených u vody, a mnohých úpravách přinesly kýžený výsledek. Proto Vám zde můžeme nabídnout model APERIO. Základní výhody používání method federového krmítka APERIO jsou : 1. Možnost plnění krmítka jak s formou tak také bez ní. 2. Skosená dovnitř, zvýšená stěna - zajišťuje lepší držení návnady při dalekých hodech. 3. Podavač háčku s nástrahou. Nástraha umístěná v podavači krmítka APERIO, zůstává skvěle nastražená rybám i v případě úplného vyprázdnění krmítka. 4. Bezproblémové protahování vlasce krmítkem a jeho ochrana uvnitř krmítka. Trubička umístěná uvnitř krmítka umožňuje rychlé navlečení kmenového vlasce a zároveň jej chrání před poškozením při lovu. 5. Krmítko lze umístit v sestavě jak na pevno, tak také na volno s možností rychlé změny délky návazce. 6. Stěna krmítka je opatřena otvory umožňujícími rotaci vody a tím účinné vnazení pozvolným vymýváním krmítka.Doplňkové parametry
Kategorie: | Method krmítka |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
sales_unit: | SU1 |
discount: | 17.50 |
rrp: | 53.00 Kč |
mnozstvi_v_baleni: | 1 |
vaha: | 15 |
mnozstvi_v_obchodni_baleni: | 1 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.