Boilies Boss2 SPECIÁL - Přírodní játra

Kód: VA6978
od 105 Kč od 93,75 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Přírodní játra jsou pecka posledních sezón, která i po více než třech letech dokáže svou účinností p......

Detailní informace

Varianta: 1 kg/16 mm
Skladem do 4 dnů | VA5643
309 Kč
275,89 Kč bez DPH
Varianta: 1 kg/20 mm
Skladem do 4 dnů | VA5650
309 Kč
275,89 Kč bez DPH
Varianta: 2,5 kg/20 mm
Skladem do 4 dnů | VA5681
699 Kč
624,11 Kč bez DPH
Varianta: 200 g/16 mm
Skladem do 4 dnů | VA6978
105 Kč
93,75 Kč bez DPH
Varianta: 200 g/20 mm
Skladem do 4 dnů | VA6985
105 Kč
93,75 Kč bez DPH
Varianta: 1 kg/25 mm
Skladem do 4 dnů | VA5667
309 Kč
275,89 Kč bez DPH
Varianta: 6 kg/20 mm
Skladem do 4 dnů | VA9306
1 867 Kč
1 666,96 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Přírodní játra jsou pecka posledních sezón, která i po více než třech letech dokáže svou účinností překvapit prakticky při každé vycházce. Jedná se o klenot současné výroby, který můžete použít od pozdního jara až do podzimu, ideálně však při teplotách vody nad 10 °C. Základ tvoří čistě přírodní enzymaticky upravený jaterní derivát, jehož účinnost je opravdu fantastická. Naturalna wštroba w cišgu ostatnich dwóch lat stała się podstawš naszej oferty. Jest prawdziwym rarytasem naszej obecnej produkcji. Może być stosowana od pónej wiosny do jesieni. Najlepiej, przy temperaturze wody powyżej 10° C. Podstawę składu stanowi czysty naturalny enzym pochodzšcy z wštroby o wysokiej wydajnoci. Podobnie jest w przypadku nowszej wersji z 2015 roku wštroba-wanilia. Ten wariant również do tej pory nie zawiódł, wręcz przeciwnie. Ta przynęta sprawdzi się w wodzie o temperaturze nawet nieco poniżej 10° C. Natural liver is our hot latest introduction, bringing one surprise after another during its testing in 2013. Its base is natural enzyme-altered liver derivate, without any aggressive appearance but with fantastic effectiveness. Výrobce: CSV

Doplňkové parametry

Kategorie: Hotové boilies
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: