Laktalbumin

Kód: CHLAC/200
od 139 Kč od 124,11 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Syrovátkový protein - zlepšuje zpracovatelnost, pojivost a finální tvrdost kuliček po uvaření. Může způsobovat nadnášení kuliček.

Detailní informace

Gramáž: 500 g
Skladem | CHLAC/500
299 Kč
266,96 Kč bez DPH
Gramáž: 200 g
Skladem u dodavatele | CHLAC/200
139 Kč
124,11 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Laktalbumin

Laktalbumin - syrovátkový protein, zlepšuje zpracovatelnost, pojivost a finální tvrdost kuliček po uvaření. Řeší např. praskání kuliček při krmení kobrou.

Ve vodě částečně rozpustný,lehce stravitelný a vhodný do směsí pro chladné vody.

Při vyšších koncentracích může způsobovat nadnášení kuliček ( výroba pop-up ).

Dávkování: maximálně do 10% suché směsi.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mléčné proteiny
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: