MOTABA CARP ROZPUSTNÉ BOLIESS 1000G

Kód: EM9000500
259 Kč 214,05 Kč bez DPH 16,19 Kč / 1 ks

Zvolte variantu

Detailní informace

Balení: 1000 g, Velikost: 20 mm, Vlastnosti: Krill
Vyprodáno | EM9000508
259 Kč
214,05 Kč bez DPH
Balení: 1000 g, Velikost: 20 mm, Vlastnosti: Jahoda-Kyselina máslová
Vyprodáno | EM9000505
259 Kč
214,05 Kč bez DPH
Balení: 1000 g, Velikost: 20 mm, Vlastnosti: Koření
Skladem do 14 dnů | EM9000507
259 Kč
214,05 Kč bez DPH
Balení: 1000 g, Velikost: 20 mm, Vlastnosti: Játra
Vyprodáno | EM9000509
259 Kč
214,05 Kč bez DPH
Balení: 1000 g, Velikost: 24 mm, Vlastnosti: Jahoda-Kyselina máslová
Vyprodáno | EM9000500
259 Kč
214,05 Kč bez DPH
Balení: 1000 g, Velikost: 24 mm, Vlastnosti: Koření
Skladem do 14 dnů | EM9000502
259 Kč
214,05 Kč bez DPH
Balení: 1000 g, Velikost: 24 mm, Vlastnosti: Játra
Skladem do 14 dnů | EM9000504
259 Kč
214,05 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Zčásti sestává z přísad, které přispívají k trávení a přirozeným způsobem přenáší aminokyseliny, jejichž velké množství ji činí výjimečně vábivou.

Doba rozpuštění se pohybuje v rozsahu 4-6 hodin v závislosti na teplotě a proudění vody. Rozpouští se po vrstvách, dobře drží na návazci.

Jahoda-Kyselina máslová:

-Boilies středně jemné konzistence s bílkovinami, které je možné díky silnému páru jahoda-kyselina mléčná úspěšně používat během celého roku.

Česnek:

-Boilies středně jemné konzistence charakterizuje intenzivní česneková vůně a chuť. Doporučuje se hlavně do bahnivých vod.

Kořeněná:

-Boilies středně jemné konzistence charakterizuje intenzivní kořeněná vůně a hnědavá barva.

Krill:

-Boilies středně jemné konzistence charakterizuje krill hydrolyzát.

Játrový:

-Boilies středně jemné konzistence charakterizuje výrazný svět vůní a chutí. Obsahuje přirozené aminokyseliny a enzymy, které ryby považují za svoji přirozenou potravu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Hotové boilies
Záruka: 2 roky
Kód zboží: M9000-500
Barva: Hnědá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: