Publikace Rybářství a rybolov

Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení 0 hodnocení
 
New Tip

Publikace Rybářství a rybolov Publikace Rybářství a rybolov Publikace Rybářství a rybolov Publikace Rybářství a rybolov Publikace Rybářství a rybolov Publikace Rybářství a rybolov Publikace Rybářství a rybolov Publikace Rybářství a rybolov Publikace Rybářství a rybolov Publikace Rybářství a rybolov Publikace Rybářství a rybolov Publikace Rybářství a rybolov Publikace Rybářství a rybolov Publikace Rybářství a rybolov Publikace Rybářství a rybolov Publikace Rybářství a rybolov Publikace Rybářství a rybolov Publikace Rybářství a rybolov Publikace Rybářství a rybolov Publikace Rybářství a rybolov Publikace Rybářství a rybolov

 
Nové úžasně povedené vydání Rybářství a rybolov.
Populárně naučné zpracování problematiky rybářství ve volných vodách a sportovního lovu ryb. Publikace je určena pro nejširší rybářskou veřejnost, pro zájemce o sportovní rybolov, ale i pro zájemce z blízkých profesí, například z vodního hospodářství, nebo ochrany přírody, kteří přicházejí s rybářskou tematikou často do styku. Počet stran 384. 
Dostupnost K dispozici
Cena 773,91 Kč bez DPH
Cena vč. DPH 890 Kč
Počet (ks)

   

Kód produktu 0000000182
Výrobce ČRS
Kategorie Knihy, DVD a mapy
Záruka 2 roky
 
 

Počet stran 384. Rok vydání 2015. 3. vydání. Rozměry 220 x 305 x 28 mm, váha 1,9 kg. ISBN 978-80-905280-4-8. 
Obsah: 
Historie rybářství a rybolovu, 
Základy morfologie, anatomie a fyziologie ryb, 
Ryby našich vod, 
Živočichové pod vodou a kolem vod, 
Vodní a pobřežní rostliny, 
Ryby a vodní prostředí, 
Migrace ryb, 
Hospodaření na rybářských revírech, 
Lov na položenou, 
Lov na plavanou, 
Lov přívlačí, 
Muškaření, 
Lov velkých kaprů, 
Lov sumců, 
Rybaření ve světě, 
Zpracování a kuchyňská úprava ryb. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení